Förblindade, förtrollade, kokade och skållade

En sån sjukt bra låt som har fått bli lyssnad på flera dagar i rad nu utav mig, sjuka mig. Igår var jag på min praktik, första gången, kommer praktisera varje tisdag nu framöver, det var väldigt roligt, alla var super trevliga osv men jag kände redan i måndags att jag skulle åka på en stor förkylning, vilket jag gjort nu. Har varit hemma från skolan idag, vilket det har också varit ganska skönt. Kanske går imorgon, vi får se. I helgen åkte jag till Göteborg för att käka ihop med henne och senare på kvällen festa ihop! En riktigt rolig/extremt onykter kväll vilket gjorde att söndagen var outhärdlig... Men, jag åkte hem, somnade nästan direkt. Nu i helgen får vi se vad jag gör. Puss & Kram!!! :)

Wake me when it's over

Har haft ett jätte bra jullov som jag verkligen inte ville skulle ta slut, Mirjam fyllde 18 i torsdags och i fredags hade vi överrasknings fest för henne, vilket blev väldigt lyckad, så sjukt kul och så roligt att så många kom. Idag började skolan, jag fick två jobbiga läxor och efter skolan gick jag och Mirjam och tränade, nu i efterhand är det as gött så klart. Allt jag vill göra, är att sätta mig på ett plan, mot varma bredd grader, med "Lies" på högsta volymen, till ett jävla party ställe där jag skulle träffa hur många goa människor som helst och leva. INTE gå i skolan. I helgen ska jag istället på dans lärar utbilndning och probably träffa en jag lärde känna i Frankrike, blir nog helt okej kul helg hoppas jag. Kram på er alla, kämpa kämpa kämpa. "Bara" 24 veckor kvar till sommarlov. Kom igen niggas, det klarar vi alla. 
 

Out Of My Mind

 
Alltså vilken seg dag, är så trött efter inatt. Kom hem ca 4, fortsatte dricka och somnade vid ca 8. Mår halv bra idag helt enkelt, men har ändå haft en väldigt soft och mysig dag. Nyårsfirandet var helt ok! Tappade bort min sko och blev hämtade av mamman vår vid 4 typ. Är sjuk dessutom. Något som är kul är att Mirjam fyller 18 år på torsdag, det är sjukt. Och sjukt kul!!! Puss & kram