Oändlig

Älskar den här bilden, den visar lite hur glad jag var, den är ifrån sista kvällen. Jag älskar det där livet, fest varje dag, lyckliga människor, nya människor och massa andra bra saker. Jag vet exakt vad jag vill göra direkt efter studenten, att jobba såhär, jag ska försöka göra allt som går för att göra det. Behöver inte vara just i Ayia Napa men det vore underbart, för jag älskar ju det stället. Iaf så hade jag världens bästa vecka där. Orkar inte skriva mer haha, tack o hej. Medina – Sista minuten - LYSSNA.
 
 

Watch the world end

Ba kände för att påminna alla min underbara läsare, att imorgon åker jag fan. Fattar det inte riktigt än men det kommer bli sååå nice. Det enda jobbiga är att jag är fruktansvärt bakis idag, man kan säga att vi verkligen firade att det bara är 365 dagar kvar(nu e det bara 364 dagar men ah). Hade en så sjukt jävla rolig kväll, hände så mycket hela tiden. Ja, det som är jobbigt är alltså att jag mår så dåligt. Har saker att göra och jag orkar inte det.  Bilderna är från några saker jag gjort de senaste dagarna och så. Okej, alla hemma i Sverige: Ha en fet vecka ni med. Kram
 

Under the Sun

Det är söndag, 2 juni, alltså 5 dagar kvar till Napaaa. I fredags var jag och min storebror på studentfirande i Alingsås, där jag får reda på att Nas skulle komma till Liseberg på kvällen. Den lyckan!!! Shit. Förstod inte att han skulle komma förrens jag väl såg honom på scen. Sjukt jävla duktig är han. Publiken var soft, och efter konserten hängde vi med några riktigt sköna människor och tog en ganska så scen buss hem. Haha jävligt lyckad kväll asså. På tisdag åker jag till Liseberg igen, Panda Da Panda kommer dit för fan. På onsdag tar alla Skövdes 94or studenten och senare på kvällen spelar Isak Strand i Tibro, haha det är konstigt men grymt!!! Under dessa dagar kommer jag packa och behöva plugga lite också. Sen åker jag. Kram på er alla :)