Angelica angelica angelica

Ganska ful bild, men fan sa tuff jag kanner mig nu!!!! Forresten har jag det asa bra har i London, kommer hem pa tisdag och imorgon ar det shoppiing som galler.

jaa...

Och så tog jag en "blogg paus".
Enda roliga jag kan skriva är att jag ska till London på lördag...ah typ så ja

This is how we like to live our life

Hade en sån jävla skön kväll igår. Tack så mycket alla ni som gjorde den extra rolig!

Play it loud and later we are all naked


Tomorrow night will probably be a memorable evening..taggar redan typ.........WOHO

Born this Way


TVÅ HUNDRA SEDELN

Foppa på 200 kr sedeln? Näeee, tror inte det va. Jag vet exakt vem jag tycker borde vara där på och han förtjänar det mer än forsberg, Zlatan! Hur smart och logiskt låter inte det eller?! Skiiiit bra enligt mig. Men som vi alla vet kommer Astrid Lindgren nog sitta där och le lite smått. Visst hon förtjänar det mer än foppa... Alltså ni vet Henrik Lundqvist, Frölundas föredetta målvakt och nuvarande målvakt i NHL- laget New York Rangers, han borde vara där på tycker jag. Då skulle jag ha flera tusen två hundra sedlar. Men alltså egentligen är det inget fel på Peter Forsberg, han är söt men vi behöver någon som alla vet om... typ som Zlatan! Haha, jag läste nyss på aftonbladet att det finns vissa som vill ha HeatoN på med en fragbite(?) bakom. Det finns ju ingen logik i det om vi säger så... Eller jag kanske borde vara där på? Med tanke på alla mina goda insatser jag gjort för världen, ja, ni vet, alla dom... :) Jag ville bara få ut min åsikt. Nu vet ni i alla fall vem/vilka jag tycker ska vara där på. Ha en skojig torsdag! Snart drar jag in till stan. Puuuuuuuuuss på er

Alla talar om dig

Alltså så här kul har jag denna onsdags kväll. Min dag har bara varit skön, typ legat i soffan och hängt till en början med Mirjam men senare skulle hon hemma till Hjo. Imorgon ska jag åka in till stan och kolla om jag kan hitta en väska och hoppas på det bästa. Martina va även här från måndagen till tisdagen, igårkväll drog jag och Mirjam oss in till Götet och hängde där ett tag. Vi häääänger. Två oseriösa (fast som ser väldigt seriösa ut) bilder får ni titta på (mig) också. Jag kan inget annat än att redan börja tagga, sov så gott peopleeeessss!

Δ


ANGELICA BLICK

Inte bara lite sjukt utan hur sjukt som helst!! Jag, Martina & Mirjam går i Skövde där det aldrig händer något och är påväg upp mot mc donalds från rese, och på vägen ser Martina att Angelica Blick stog där och självklart gick vi fram till henne och jag har nog aldrig varit så glad som då, det var som en dream come true tror jag nog alltså. Hur gullig tjej som helst, det har inte hänt känns det som, iiiiih. Vi har några små fula kort med oss tre och henne men det är inte jag som har dom utan det är Martina och Mirjam plus att Angelicas kompis (eller något) tog kort på oss också. Jag hade en sjukt rolig kväll igår och även i fredags var det bra. Imorgon bär det av till Borås, lite skönt att komma här ifrån lite och att äta på Young Thai!! Mmmuums. Nu orkar ja inte skriva mer, men jag vill bara säga tack till flera stycken som gjort min helg skön.

Hit the Lights

Oh yeees! Det är lov nu och jag är bara allmänt glad, ser fram emot en kväll som jag tror blir jätte bra med jätte bra tjejer. Vi ska ju fira Sofia vilket lär bli kul! Annars i skolan idag så har den varit rätt slapp och så fick vi våra klasströjor och mjuiksbrallor också, inte världens finaste men riktigt sköna var dom. Alltid skönt med mjukis kläder. Nu ska jag och Mirjam duscha och göra i ordning oss och sen åker vi in till Skövde tjugo i sex. Ha en sjukt bra fredag, puss!
Jag till vänster, födelsedags barnet till höger! Söta bildeeer

10 Februari 2011


Grattis Sofiaa!

Ja, inte vem som helst utan Sofia Hellmér fyller år idag och vi ska fira henne imorgon hade vi tänkt! Hoppas du har en super duper bra dag trots nationella & vädret! Annars idag så har det varit en långsam dag men om ca en timma åker jag till Skövde för då är det dags för dans vilket känns bra för det är jag jätte sugen på. Just nu äter jag macka och kolla på "Vem vet mest?"... haha tro det eller ej, hehe men det är awesome, eller nej, alltså det är mest bara tidsfördriv typ... Ska strax packa också. Ha en fin torsdag! Puss

9 Februari 2011-STÄDNING



Skankin' Rave

MMMM SKOJIG DAG.......började med lite försovning men kom inte försent(!!!) vi hade nämligen nationella i svenska vilket jag tror gick bra faktiskt. annars har jag bara tagit det lugnt här hemma och umgåtts lite med in mamma och låtsas pappa nu när dom var borta i helgen och så har jag kollat på både Stylisterna & Solsidan och ska kolla på Love and Other Drugs nu. Imorgon är det vinterdag!!!WOWOOHO...vandring upp till mullsjön vill jag väl helst slippa men såhär får det bli. fult inlägg förresten. JUSTE, jag har pluggat matte idag också.

8 Februari 2011


Håkan Hellström - Aprilhimlen

Det här har växt i mig
Åh, så länge nu
Regnmoln brukade jaga mig
Och nu jagar jag morgonen längs avenyer
Du var full och jag var full
I aprilsolen
Du är den sortens flicka jag gillar
För du är tom och jag är tom
Och hon sa:
Egentligen är du inte kär i mig
Och egentligen
är det okej med mig
För jag blir aldrig kär i nån
Sånt där är slöseri med tid...
Men då slösar vi bort våra liv
(jag tänker alltid på dig i april)
Ge mig en kyss innan du går
att bygga en dröm på
En kyss innan du går
En kyss att bygga en dröm på
Egentligen älskar du inte mig
Och egentligen
är det okej med mig
För jag älskar ingen alls
Sånt där är slöseri med tid
Jag var ingen
Du var aprilhimlen
Som jag minns den...
och som jag minns dig...
Och jag hoppas att du kan se mig nu
Och jag hoppas att du....
hör mig nu
Det här har växt i mig
Åh, så länge nu
Regnmoln brukade jaga mig
Och nu jagar jag morgonen längs avenyer

Du var full och jag var full
I aprilsolen
Du är den sortens flicka jag gillar
För du är tom och jag är tom

Och hon sa:
Egentligen är du inte kär i mig
Och egentligen
är det okej med mig
För jag blir aldrig kär i nån
Sånt där är slöseri med tid...
Men då slösar vi bort våra liv
(jag tänker alltid på dig i april)

Ge mig en kyss innan du går
att bygga en dröm på
En kyss innan du går
En kyss att bygga en dröm på

Egentligen älskar du inte mig
Och egentligen
är det okej med mig
För jag älskar ingen alls
Sånt där är slöseri med tid

Jag var ingen
Du var aprilhimlen

Som jag minns den...
och som jag minns dig...

Och jag hoppas att du kan se mig nu
Och jag hoppas att du....
hör mig nu

We're just two lost souls


Dance Kids Dance

Inte bara liiite smått uttråkad alltså...Har egentligen många saker att göra men jag är bara för seg och trött för att ens knappt röra på mig, har även mycket viktigare saker än skolan att tänka på nu. Det enda jag gör just nu är att jag lyssnar på Maskinen, The xx och lite annan bra musik. Alltså jag är inte ett jävla dugg sugen på denna veckan!!
Måndag: SO prov-andra världskriget Tisdag: Nationella-svenska Onsdag: vinterdag-:S Torsdag: Nationella-svenska Fredag: Matte prov-procent osv. JAPP! Så rolig är min vecka. Har haft förmycket annat för mig dena helg så det har inte blivit ett piss plugg. Lite läsning och lite novell skrivning...bara det att novellen skulle varit skickad till min lärare för 32 minuter sedan, hehhehe. Säämst. Jag sitter här ett tag till eller så går jag och lägger mig, eller äter något kanske? duschar, ja det också. OCH ladda hem lite ny och fräsch musik. Hejdå, ha en så rolig vecka, ni på skolan kommer se mig genomgå en ganska så hemskt & lidande vecka.

3 riktigt bra tjejor

Idag är det onsdag och det har inte varit världens bästa dag om vi säger det så, tänker inte förklara allt men jag kan ju bara säga att mensvärk + kemi + skriva jobbig novell = världens sämsta kombination... Då kan ni ju lista ut att det är vad jag har gjort idag men jag ska lägga till också att mina goding Mirjam har varit med mig hela dagen vilket har verkligen varit ett måste denna dagen, nej vet ni vad, alltid. Nu ska jag strax sova och tagga inför imorgon då vi har kemi prov!!! Awesome!! Fast något jag faktiskt på riktigt taggar till det är ju dansen som är imorgonkväll, super skoj! Längtar bara jätte mycket till helgen, känns som om det kommer bli en sån man minns ett tag framöver på något vänster. Nu ska jag nog sova. Bästa jag vet tror jag.
Ha det så jätte bra, ha det mycket bättre än vad jag har nu! Puss