Two Is better than One

Jag har haft en riktigt bra helg med riktigt goa tjejer! Egentligen har jag inte direkt tid att skriva men, bara lite snabbt. Bilder kommer antagligen också, kanske här, kanske på facebook. Räknade förresten nyss ut att det är 26 veckor kvar till sommarlov men hade tydligen lite fel och visade sig att det var 20 istället! Det va roligare att veta än min uträkning! Just nu skriver jag klart min novell vilket är lite jobbigt, för jag har skrivit om en personlig sak så det tar lite tid om vi säger så. Ska väl sova snart också och äta lite kanske.
Det är tråkigt med ett inlägg utan bilder tycker jag...så det här va inte så skoj. Ha det bra! Puss

Tonight (I'm fucking you)

Ikväll är det vi tre + några goa tjejer till! Vi ska ha det jävligt kul har jag tänkt mig!! Jag älskar verkligen fredagar för det innebär att man har det roligt. Nu strax ska jag duscha och börja göra iordning mig och sedan åker vi till Skövde! Ha en jätte skojig fredag, pussss!

Wasted Youth

Nu är det dags för dans i Skövde! Det va senast i höstas jag dansade vilket inte va så längesen men ändå, ska bli riktigt kul, det hoppas jag iaf! Annars idag har jag inte direkt haft den där turen med mig...i skolan va jag nära på att flyga framåt med stolen och fick hjärtattack...sen nyss nu när jag va hemma skulle jag gå ner för träffan och höll ett glas mjölk i handen och halkar och får all mjölk över mig och glaset går jätte mycket sönder och det blev massa mjölk på golvet... Inte något jag orkade med egentligen, inte alls och nu har jag ont i rumpan och ett skrapsår på armbågen. Jaja, hadetbrabrabra

Things are quite unreal to me now

Öhhhh tjenare! Nej men tja. Hej. Aaaah, hejsan! Hallå. Idag är det onsdag och jag har haft en cepe dag, mina favvo byxor gick sönder idag pga av att jag skulle låtsas vara sur och gick lite fortare än Mirjam och då hoppade hon på mig och då ramlade jag och då ramlade hon på mig och då gick dom sönder. Det va jätte roligt tills jag såg hålet och att jag blödde... Ska inte vara så depp men va fan...favvo byxor som sitter precis rätt är inte sånt man ofta hittar precis, men jag skyller inget på Mirjam(fettzor), nejnej! Det är hur kallt som helst ute, så jäkla hemskt, tror jag var nära på att frysa till döds... Nej men, joo... Nu ska jag lägga mig i sängen fast innan det så ska jag borsta mina tänder och allt det där! Vi har flrresten inga sovmorgonar på torsdagar längre, hur mycket hemskare kan de bli undrar jag... Inga mer möten med morgan, känns ju super kul, jätte skojsigt....NOT. Nu måste jag faktiskt ta mig härifrån! Ha det jätte skojsigt alla ni!

Johnossi - Roscoe - Rebecca & Fiona mix

Godkväll! Idag har inte jag varit i skolan för jag har inte mått så bra som jag skev i förra inlägget tror jag... Så jag va här hemma och kolla solsidan och the break-up och nyss tittade jag på rock-a-doodle! Jag ska strax duscha hade jag tänkt men först måste jag göra min syslöjds läxa vilket jag verkligen inte känner ett piss för. Den handlar om hmm, kläd arbets miljön i utlandet typ... Jätte jobbigt. Men men! Jag har bestämt mig för att den ska bli klar innan elva så får väl ta o börja nu då... Imorgon ska jag nog till skolan om jag orkar, (vilket jag egentligen inte gör) hate school. Nej, nu ska jag sluta vars så negativ... Jag har fortfarande inte gjort min sysslöjdläxa och det är sju minuter kvar tills klockan är elva... Dumma mig. Godnatt och ha det så hilma fint!
Johnossi – Roscoe - Rebecca & Fiona Remix
Rebecca och Fiona

Have you ever done something you can’t change

Hej på er! Igår kom jag då hem till min pappa i Borås, vi hyrde film och bara tog det lugnt, det va skönt att träffa dom. Somnade inte förrens fem inatt och vaknade idag vid klockan ett pga av ett telefonsamtal! Men det va nog bra att vakna då tror jag för att annars hade jag varit dunder seg hela dagen...fast det har jag ju varit ändå. Mått illa också plus att allt har typ smakat så jäkla äckligt, typ spy smakar det. Känns icke bra. Idag var jag dessutom nära på att missa tåget pga att jag glömde av att jag mitt fkort gick ut igår så då var jag tvungen att köpa ett nytt innan och då hade jag två minuter på mig innan tåget gick, så ja, jag hade turen med mig idag! Nu ska jag äta klart, duscha och sedan sova. Ha det så jätte bra

Borås!

Tjeeenare, det är lördag och min dag har väl mest bestått utav tåg & buss åkande pga att jag skulle till Borås och här är jag nu, eller jag kom fram ungefär vid fyra och vi har hyrt film och ätit thai mat, helt underbart, så jäkla god mat så de finns inte, jag önskar att det fanns i Hjo också eller iaf i Skövde, Young Thai heter det, det ligger vid Knalleland för er som någon gång kanske åker hit och letar god och inte allt för dyr mat. Nu kollar vi handboll och jag bara tar det lugnt, skulle väl vara kul att göra nåt men jag idag är inte den bästa dagen kanske... Hade det jätte bra igår, det va riktigt roligt, trodde att det skulle bli sämre än va det va så det ju va ju bra! Ha en fin och rolig lördag alla vandrande varelser..hmm fan så fult det va :)
Oj så bra vänner jag har

Världens snyggaste

Jag är jätte kär i dig............så du vet.........min

Pon De Floor

As I said I gut my hair shorter yesterday....3 cm. Hmm, tänkte klippa längre men alltså, nej, det blev bara inte så.. HAHA... såg nu att jag skrev att jag skulle klippa mig längre.. jag är trött! Efter att jag vart hos frisören åkte vi in till Skövde och jag fick med mig ett hårband, (turban)... Mirjam sov hos mig inatt och vi hade sovmorgon till klockan tio för vi skulle gå till ungdomsmottagningen med skolan, det va skönt för efter det gick vi till Vete 6 Råg och åt där sen gick vi hem till Mirjam och hämtade en lapp som hon sedan glömde...menmen så gick vi till skolan och valde då gymnasie, såhär ser det ur för mig:
1 SA Skövde
1496
Samhällsvetenskapsprogrammet 
Inriktning Beteendevetenskap
2 ESMUS Skara
1495
Estetiska programmet, Musik
3 ESEST Skövde
1496
Estetiska programmet, Estetik och media
Jag kan ju ändra mig men som jag tänker nu så vill jag göra mitt val så som det är här ovan.
Annars har min dag bestått utav pluggeliplugg här hemma med mig själv och datorn och musiken. Nu ska jag nog sitta här ett tag  till och ladda ner lite skön musik, ha det så jätte bra!

I never loved someone like you


I've never seen a face like yours

Idag har jag varit i skolan, efter skolan gick vi hem till mig och satte på The O.C direkt, säsong 2 och sen efter det hemskaste bytte vi till säsong 4. Det är den bästa serien som någonsin gått på TV..och LOST. Efter massa tittande åt vi spagetti och köttfärsås och sen skulle Mirjam hem och då kom Simon hit istället! Vi pratade om allt från a-ö, hmm, det är en bra kille den där Simon vännen. Jag har bra vänner. Riktigt bra. Nu har han gått hem och jag har duschat, ska äta lite nu och sen sova lite hade jag tänkt. Har haft en bra måndag med bra vänner, gillar såna dagar, mycket!! Saknar min vän Matilda förresten kom jag på nu..
Imorgon är det tisdag och då ska jag: Prata med gymnasie tjejen, klippa mig(:S) och åka till Skövde för lite shopping med Linnea & Mirjam, blir bra. Sovgoott!

With you right here, I'm a Rocketeer


this s**t getz old

Hatar spanska, det är riktigt tråkigt, just nu ska vi typ göra en blogg så att turkiet kan se det sen... och jag ska skriva om svensk musik? Öhh aha, det här är något jag önskar inte fanns. Música sueca, hm a ok, vad mer då? Typ ska man skrivaom Abba eller? Blää.
Idag ska jag och min käraste vän ta det lugnt hemma hos mig & imorgon åker vi till Skövde och tar med en annan kär vän som kallas Kisse men heter Linnea! Vi ska kolla lite kläder och sånt trevligt, äta lite också kanske.
Jag fattar verkligen ingenting av spanskan, hemskt detta... Får rysningar. Vårna lärare är väl inte den skönaste heller. Nu höjer jag volymen och väljer då att inte lyssna mer eller tänka mer på spanskan, älskar det :) Ha en bra måndaaag!

Snyggaste Fransisco Laschowski.

fa.jddffsfdh@'**upoi94

a.j

It's bad enough we get along so well

Hos Jonna!
Hos Sofie på nyår!
Jag i Sälen!sööööt.....
Mat på Mirjams födelsedag!                                   Mat..ok..godis...påväg hem från Sälen

Hello Hello Hellå

Hejsan på er, just nu har jag engelska och snäll som jag är så skriver jag klart Mirjams filmrecension som ska vara klar idag. Känner mig riktigt snäll faktiskt. Det är inte mat förrens om jätte länge och jag är super hungrig. Vi har strax syslöjd vilket suger schwanz, senare på dagen så kommer Simon hit och hälsar på lite här! Men nu måste jag väl gå upp för alla andra gör det... hehe. Puss, ha en bra fredag!

SWEET




Why So Serious?

Hallååå! Godkväll, det är onsdag och det är alltså bara två dagar kvar till helgen, riktigt skönt ska det bli. Inte direkt varit tuffa dagar, eller jo... det har det. Fast nej. Idrotten va hemsk, haha... Annars idag efter skolan gick vi hem till mig, kollade flera avsnitt av O.C och sen åt vi lasange! Efter detta gick hon hem och jag myste lite med min mamma och vi tittade på en dålig film som gick på kanal 5. Nu gick jag upp hit och satte på Step Up 3 igen, för jag kollade ju inte klart på den igårkväll så jag gör det nu ist! Imorgon har vi förresten sovmorgaaaaaan! Awesome. Ok... Ha det så bra!
Tumblr_kt5344pqo81qzn2jso1_400_large
(via fuckyeahheathledger)

STEP UP 3

Gryyymt bra film, har inte sett hela ännu bara tjugo minuter men än så länge är den as bra! Så ni som inte sett den så ska ni se det. Men nu ska jag lägga mig i sängen, ha det bra! Puss

SKOLSTART

Hejsan nu har vi håltimma och nu ska vi äta här hemma hos Mirjam, idag ska vi ta det lugnt & dessutom börja vårt nyttiga liv! Ha en bra och fin tisdag. PUSS

Ger mig bra minnen.


The Big bang Theory


Stars 4-ever

Just nu är jag hos Mirjam, mår inte särskilt bra men jag klarar mig. Vaknade med världens mag ont. Så vi får se hur det blir med skolan imorgon, antagligen går jag väl dit. Idag ska jag bara ta det lugnt. Egentligen hade vi tänkt åka in till Skövde för att kolla lite kläder men så blev det inte pga mig. Men det känns liksom bäst att bara ta det lugnt så jag faktiskt orkar skolan i veckan.Vi börjar ju inte förrens imorgon vilket är bra för annars hade jag inte gått till skolan om vi började idag alltså... Nu lagar jag makaroner & Mirjam duschar, vi får se om jag äter eller inte, mår riktigt illa alltså. Men nu ska vi äta våra makaroner och kolla lite TV. Du är bättre än bäst Misse

Fint fint fint

Kan det bli bättre? Hoffmaestro spelade och sjöng Håkan Hellströms låt, Vid protestfabrikens stängsel. Mina favoriter

Some day you'll find the love

Nu tittar jag på videon från ett lucia framträdande, det va nog inför dom små, alla 0-3:an eller något sånt. Söta. Men helt ärligt är det inte så roligt att det på det och det går inte att spola fram heller... Det låter jätte bra!! Verkligen... Nej men lite bra iaf. Lite pinsamt äre när man bara hör mig på duetten, hehehe.
Igår hade jag en bra dag, jag & Mirjam åkte till Skövde runt fem och gick till willys för att där möta Martina, Alexandra och Sofia. Riktigt härliga tjejer dom där tre! Vi gick hem till Martina och lagade wok och pratade om allt från a-ö om man säger så. Senare på kvällen kom Max, Marcus och Julian det var också trevligt. Hela kvällen va trevlig tycker jag! Idag ser min dag ut såhär: Jag ska ta det lugnt!! Imorgon åker vi ju till Sälen och jag vill vara utvilad till det. Det ska bli roligt att åka dit och skönt också att komma bort lite, var ett tag sen jag åkte bort så ja, skönt! By the way så sakanr jag min käraste vän Linnéa, inte kul att tänka på att du faktiskt ska vara borta i en vecka och kommer inte hem förrens på tisdag då skolan börjar. Ska inte bli roligt med skolan, inte ett dugg kul. Jag ska nämligen verkligen ta tag i skolan nu. Men neee, orkar inte skriva mer. Puss, ha en bra lill lördag!
That you'll love forever

CONGRATULATIONS MISSE 16 ÅR

GRATTIS MIRJAM SOFIA HAGSTRÖM MIN BÄSTA VÄN SOM FYLLER 16 ÅR IDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! glöm fan inte att säga grattis!!! STENSVAMPBOBPOE ääääälllssklliing. Idag gör vi din 16 årsdag till en riktigt riktigt bra dag. Älskar dig av hela mitt hjärta, underbara vackra Misse ♥
Valde dom sötaste bilderna på dig hoppas du blir glad, love you

MITT 2010 I BILDER.. typ.

En vår/sommar kväll med Mirjam, Linnea & Micaela.
Sommardag på andra sidan Vättern med Misse
Bogrens med Simon och Mirjam
Söderköping
Midsommar!
Regning dag då jag och Linnea badade med kläder på!
Valborg, hemma hos mig
Fest hos mig
En rolig stund hos Sofia med dessa tjejer, roligtroligt!
Kina mat i Borås med Misse & Simon!
En bussresa då jag och Mirjam blev skit nödiga....
Midsomer!
Natten med Matilda och Mirjam, rätt söta
En grillkväll med dessa söta
Helsingborgs festivalen! Timbuktu ser du här! nej gör nog nog inte, han hade/har grå tshirt
RIX FM!!
Halloween fest på G
Cepe Linnea & Normala jag
Tre spöken kom fram och sa hej
Den där kvällen då vi va i Skövde, första bilden jag la upp är samma som denna.
Matfestivalen!

FÊTEDEFIND'ANNÊE2010

Vilka ögonblick från 2010 kommer du alltid att minnas?
- Natten då jag matilda mirjam gick från skövde staden upp till billingen och tog oss ett dopp där
- Hoffmaestro på Liseberg
- Helsingborgsfestivalen/Köpenhamn med misse
- Alla slöis dagar med mina finaste vänner
- Rix fmmm
- Jonsared med allis simon och mirjam
- 6/2 hos sofie

Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade nog inget det året

Blev någon av dina vänner förälder i år?
Hmm, nepp!

Dog någon som stod dig nära?
Nära och nära, både ja och nej.

Vilka länder besökte du?
DANMARK

Är det något du saknar år 2010 som du vill ha 2011?
Absolut! Men det är väl något jag helst gärna inte skriver här... :)

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Hade fester
- Skrapade upp hela mitt knä... eller ne.. det har jag ju gjort innan ja
Alltså det finns massa saker men dom flesta är rätt buusigas och hemliga så jag väljer att inte skriva det här.....

Vad var din största framgång 2010?
Framgång? Hehe......?

Största misstaget?
Det misstaget var det säsmat jag nånsin gjort och jag vill inte skriva det här!

Har du varit sjuk eller skadat dig?
jaa, jag skrapade upp hela mitt knä, men sen har jag faktiskt varit rätt frisk, iaf vad jag minns

Bästa köpet?
en massa snygga kläder och andra bra saker

Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder och mat... och godis......

Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Alla mina underbara vänner
alltså det finns så mycket som gjort mig glad, jätte mycket

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2010?
- Don't Cry - Kevin Rudolf
- Alkoholens Vän - Björn Rosenström
- Love is On Fire - ItaloBrothers
Från och med du med Oskar Linnros
Längesen med Petter ft. Veronica Maggio
- Jag Hatar Att Jag Älskar Dig Och Jag Älskar Dig Så Mycket Att Jag Hatar Mig - Håkan Hellström
och hur mång andra som helst...

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med 2009 år?
Gladare tror jag, men det klart att det fanns vissa stunder som man gärna hade gjort på ett annat sätt eller så..

Vad önskar du att du gjort mer?
Tänkt att jag lever bara en gång typ, på riktigt

Vad önskar du att du gjort mindre?
Gråtit och varit så negativ som jag vart nu

Hur tillbringade du julen?
Här hemma hos mamma

Blev du kär i år?
Jaa, det blev jag minsann

Favoritprogram på tv?
LOST.. inte för att det gick på TV men det tittade vi på under hela hösten nästan

Bästa boken du läste i år?
Snabba Cash, bättre bok än filmen

Största musikaliska upptäckten?
Hmm,några vänner till mig hade jag ingen aning kunde sjunga dunder bra

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Jag satt upp hela natten med William och sedan åkte jag till borås för att fira vidare där

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Finns det säkert, men nej jag är fan nöjd med mitt år

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Min egna stil fast nej, inte riktigt men i år har jag tänkt att den ska bli lite mer min egna

De bästa nya människorna du träffade?
matilda björnfot, linnea svensson och många fler. Men det finns också människor som jag lärt känna mycket bättre under året, tex simon månsson, linnea arvidson och många fler. alltså jag har verkligen många fina vänner

Årets besvikelse?
Måste nog vara på mig själv tror jag

För er som missat, titta då nu!

Avundsjuk jag blir eller, så riktigt fina hela högen. Jag såg också att Malin Åkerman och Adrian Grenier satt tillsammans, blev mycket avundsjuk på Malin då... Ska ta och bli en kändis någon dag.

The xx

Det är första söndagen på det nya året 2011, jag är glad att det är ett nytt år, egentligen förändras ingenting förutom nollan till en etta. Fast jag har mitt nyårsläfte som börjar efter jullovet, det ska bli skönt att börja med det, jag ska bli mycket nyttigare och faktiskt börja träna, tro det eller ej, men det ska jag. Jag försökte börja med det i höstas men colan och chipsen gick före allt... haha. Jag önskar att godis och cola va det äckligaste jag visste. Åh gud så skönt.
Jag hade en riktigt bra nyårs kväll, va väl någon stund... tolv slaget som inte direkt blev som väntat men jag hade fan kul ändå! Tack fina tjejer för att ni gjorde starten på 2011 en bra start. Kommer kanske lite bilder osv, har inga nu tyvärr men det kommer, lovarlovar. Mitt jullov haar varit hur bra som helst. Längtar inte till nästa tisdag, inte ett dugg... då börjar skolan och jag måste ta saker o ting mycket mycket allvarligare än förut, tänker mest på mina betyg. Det jag egentligen blev nöjd med var att jag inte hade något IG... så lite glad kan man väl vara men jag är inte nöjd med resten om man säger så. NU: CLEANING TIME!! AND THEN TO MY BESTFRIEND, puss!