SHMSTHLM & SHMCPH

Haha, halv snyggt collage men det är några bilder från både Sthlm och Köpenhamn. Vilken helg jag haft. Tack som fan alla jag var med. Och mycket nya människor också. Helt underbart. Vill bara tillbaka. Köpenhamn e så jävla bra va haha. Idag har jag käkat med min favorit tjejor här i Skövde och nu har jag precis haft prov i Inköp. C på Historia provet och E på Entreprenörskapsprovet. Fet. I helgen ska jag på dans lärar utbildning. Hoppas det blir skoj. Hej :)

AXTONE!!!!!!

 
FEEET!!!! så jävla taggad man blir av den eller. GRYM.

You came, you raved, you loved.

Hade en sån sjukt jävla bra kväll och resa i Sthlm. Var den bästa konserten jag har varit på. Dom är så duktiga, det är sjukt. Och jag, Esther, lilla jag, ska få se dom igen(!!!!!!!!!!!) Magiskt som fan ska det bli. Skit kul att resa ner till Köpenhamn med bra vänner också. VILKEN HELG JAG HAR! Idag tar jag det lugnt för att ladda upp inför imorgon, ska även baka julgodis osv, myspys hejdå :)

2012

Januari 2012                                Februari 2012
Mars 2012                                  April 2012
Maj 2012                                     Juni 2012
Juli 2012                                Augusti 2012
September 2012                             Oktober 2012
Detta är bilder från varje månad detta året, bilder där jag hade som mest roligast i de olika månaderna. Har många fler bilder att visa och sen är det ju faktiskt november och december kvar!! Har verkligen saker att se fram emot! Puss o kram :) 
 

Just one last time


I just hope, hope we meet again

 

Gick på bio igår med mina fina vänner Mirjam & Martina, jätte mysigt. I helgen ska jag inte göra så mycket tror jag, mår halv bra idag och tror att jag bara tar det lugnt. Imorgon kanske jag åker till Göteborg! Måste plugga lite med... Aja, hejs svejs


With "there's no tomorrow" echo in my mind

Zlatan e kung. Pluggat massor idag. Har mycket bra vänner. Shoppat idag. Var ledig idag. Bokade precis tågbiljetter till Köpenhamn. Har dock inget att se framemot imorgon men annars är allt faktiskt väldigt okej bra med mig nu, så jävla gött. Pok ska sova nu

Turn off your brain, and turn on your heart

Det är helt sjukt egentligen, att den 22e, om 13 dagar så är jag i Friends Arena och ska äntligen efter 4 månaders väntan få se och höra SHM!!! Och inte nog med det, den 26e, 4 dagar efter, så är jag i Danmark, Forum, och ska få se och höra dem igen. Helt otroligt. Är så jävla lycklig! Ska berätta en till grej jag är lycklig över och det är att jag går ju i Engelska 6(Engelska B), så hade vi ett prov för några veckor sen och igår fick vi tillbaka resultaten, jag och en till var de enda som fick godkänt!!!!!
Kan ej beskriva lyckan:-)))))) 
Swedish House Mafia - Until Now

Det är du som väljer, så var noga med ditt val.

Måste säga, vilka bra dagar/nätter jag har haft i helgen och även hela höstlovet var sjukt bra och roligt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Förevigt kär i dig