15/7 2010

Två dagar kvar, eller ja, mer en dag tills jag fyller år! Åker till min pappa då oså får vi se vad jag gör på kvällen. Blir säkert bra, hoppas på bra väder också, annars blir jag sur :( Idag har jag umgåtts med min kära vän Linnea, först kollade vi på en massa One tree hill och sen fick vi för oss idén att åka ner o köpa godis, det gjorde vi men sen kom jag på att vi kunde bada i Vättern, det spöregnade o vi hade inga badkläder med oss så vi badade med kläderna på! Skit kul men jobbigt, vi kunde knappt simma o de blir ännu jobbigare när man skrattar.. Här får ni en bild på oss snygga när ni är dyngblöta! Nej de får ni inte för det går inte att ladda upp någon bild men aaja, ska gå till Linnea strax igen oså gör vi något kul hejdå!
Gudde

FREE LOVE

Hejsan, idag har jag tagit de lugnt hela dan. Eller det första jag gjorde va att åka till Ica Maxi efter det gick vi till Nelly som ligger precis brevid, kär i allt nästan.. Ska åka in i imorgon också, va inte där så länge nämligen pga av att vi va hungriga o ville åka hem o äta. Men imorgon ska jag minsann köpa något! Efter detta va jag hemma ett tag o bara slappa, sen åkte vi o bada o sen gjorde vi det bästa på dagen: Åkte o åt kina mat på Peking!! Helt underbart gott är de! Vill äta där varje dag.. Aja, efter detta skulle vi egentligen kollat på Kick Ass vilken jag redan sett men sen funkade inte o då kollade jag en annan film som heter 10 Inch Hero, grymt bra faktiskt.
Vet faktiskt inte vad som har hänt med min blogg.. den där fula bakgrunden ska bort iaf!
Imorgon åker jag hem.. eller ja, hem till Hjo. Åker tillbaka hit på lördag för då fyller jag år! :) Nu ska jag kolla en film o kanske somna till den. Puss på er

Say byebye to her and move on to something better

Tjolahopp! Det händer inte ofta att jag sitter här o skriver men har tänkt på det lite o nu fick jag lite lust till det. Jag kom till Borås för några timmar sen, jag har ätit, kollat på Michael Jackson program "Last days of MJ" Lite intressant. Senare ikv ska jag åka o bada i sjön, jätte varmt här! Imorgon har jag småplaner att åka till Nelly, affären alltså, nelly.com som öppnade här i Borås för några veckor sen, ska bli kul! Eller det är inte säkert att jag ska dit än, men aja. Har haft ett så grymt bra sommarlov, okej kanske inte världens bästa vecka just den vecka som varit men, har väl funkat annars iaf! Bilder kanske kommer någon gång, får se.
Ha ett fortsatt bra sommarlooov o simma lugnt!

Chris Brown featuring Tyga & Kevin McCall – Deuces - Clean Version (skön&bra låt)
Älskar dig, min bästa vän