Get Lucky

Är så sjukt mör och trött i hela min kropp. Festade i lördags med min bästa vän och hade skit kul. Senare på natten, det började li ljust och vi skulle gå hem efter efterfesten, så hittade jag inte ens hem haha. Det var en väldigt rolig kväll. Dagen efter kom min bonuspappa in "Nu är det mat!" Jag: (nyvaken och bakis) "Ööh va? Vad är klockan?" Han: "Halv 3".
Haha, både jag & Mirjam var i chocktillstånd i några minuter innan vi förstod vad som hände typ. 
Det är Valborg imorgon, blir nog middag och lite sånt, har inga större planer direkt. På onsdag drar jag till Stockholm med mina Öisare och kollar match, ska bli riktigt kul faktiskt. Nästa vecka kommer det fina människor hem till mig och vi ska ha det jätte kul hade jag tänkt. Puss och kram på er alla.

Släpp mig fri

Om 56 dagar är jag i Ayia Napa igen, tillsammans med Amanda, Allis och Desirée! Har faktiskt bara massa helger att se framemot nu, Darin, kompisar hos mig, fester och annat. Denna helgen är dock oplanerad vilket känns lite tråkigt men det löser sig oftast! Idag försov jag mig lite grann och stannade hemma hela dagen istället eftersom att jag slutade 12 idag egentligen. OKEJ, kram :) ha en fin helg