BUFFALO

Världens bästa dryckeslek och en underbar tatuering på mina och även 3 andras fina pektå.

Äntligen solsken

 
En skön låt får ni en sen måndagskväll som denna. Är helt slut, gått från 8-4 idag och kommer hem 5, man blir ganska så trött då. Lite nya ämnen osv har vi fått idag, vi får se hur roliga jag tycker dom är sen... I lördags vart det födelsedagsfest som jag sa i förra inlägget, det var väldigt roligt! Riktigt rolig förfest var vi på också! Tack o hej börjar 8 slutar 4 imorgon igen, jättekul :) 

Dagen efter

Esthrella - min spotifylista som äger jag älskar den mer än allt.
Just idag är man inte stark! Sjuk och sånt där shit. Lyssnar på massa ny musik och massa house och det gör mig sjukt taggad inför imorgon! Två goa vänner har nyligen fyllt 18 år och ska ha fest imorgonkväll. Det kommer bli sjukt roligt tror jag! 
Skolan har ju börjat och jag har redan varit borta två dagar haha... Vi började i tisdags med kamp och parad genom stan och alla sjöng och var taggade inför kvällen! Var ine världens roligaste utgång, men det var verkligen inte tråkigt! Sov hos Martina och vi alla bestämde oss för att stanna hemma på onsdagen haha. Torsdag var jag i skolan i 2 timmar, knappt. Idagsjukanmälde min mamma mig innan jag ens vaknat haha. Okej, hejdå! 

Åhh till Magaluf

En helt sjuk och helt underbar vecka i Magaluf hade jag tillsammans med 10 andra sköten från Skövde. Vi fick ihop ett stort gäng på ca 25 pers från hotellet som blev riktigt nära och gick ut och åt osv. Hade det verkligen så himla bra. Nu är man dock helt förstörd och febrig och snuvig som fan. Det är det jag orkar skriva! På bilden är det några utav alla härliga idioter som deltar eller vad man ska säga. Vi var även 4 tjejer som tatuera oss!! Samma sak. Haha, ah nej fy fan vad jag saknar detta. 

MAGALUF

Så lycklig, har haft typ världens bästa sommar hittills. Bästa är ju lätt Ayia Napa och veckan i Kungshamn/Smögen. Och massa andra saker självklart. Oskar Linnros i lördags var sjukt jävla bra, tack så hemst mycket Mirjam för den kvällen! Efterfesten spenderades med Adam Kanyama... om det är något att skryta med hahahah. Ikväll åker vi till Magaluf, det känns overkligt. Mår halvbra också så jag är jättenervös för att typ bli sjuk där nere eller något sånt där hemskt. Japp, ville ba uppdatera lite hihi puss.