NEW YEARS EVE

Japp! Det är sista dagen på 2010. Jag gör gärna en sån där grej som man skriver om vad jag gjort under året. Jag har haft ett jävla bra år som jag mycket väl kommer minnas många många år till. Tack så hemskt mycket all mina gamla och alla nya vänner jag fått under året, jag är så himla glad över det. Tack tack tack!
Ikväll börjar vi hemma hos Sofie, äter gott och sen beger vi oss vidare till Skövde där vi firar resten av vårt nyår! Vi har redan vart o köpt mat och party hattar, så nu är vi redo! Ska bara färga mitt hår först! Hehehe. PUSS OCH GOTT NYTT ÅR! Hörs imorgon.

Tack hej, Fuck dig

Två asa söta morgon tjejer som om en timma sitter på bussen till Skövde! Ha det bra, ikväll är det Victoria's Secret Show klockan åttaaa, missa inte det! PUSS

NEON

Blir inga mer bilder än så, men jag hade det riktigt roligt! PUSS Nu går jag hem till mig och sånt kul.

I think we're superstars

TJABBA! Igår natt somnade jag sent(igen). Alltså egentligen har jag ju inga problem med det men jag skulle upp tidigt idag nämligen. Men jag somnade sent pga att vi kollade en film som hette A Prophet, så jäkla hemsk... gillade inte den alls. Anyways imorses klockan tio i tio åkte jag buss härifrån till Göteborg, två dagar i rad fast denna dagen med Matilda, härlig tjej den där filuren! Jag hittade ingenting förutom en tröja, that's it. På två dagar, en tröja. Åh. Skulle egentligen hitta kläder till imorgon och på nyår men nej, inte det nä. Efter flera timmars skrattande och strosande och käkande skulle jag åka hem till min farmor och farfar! Dom ha varit gifta i 52 år, det är fan sjukt, fast gulligt tycker jag samtidigt. Nu pratar jag med Mirjam i telefon och saknar henne! Och Linnea!  Läser även den Chic tidningen jag köpte förut idag. PUSS&GODNATT

I Alingsås

Godmorgon! Är just nu i Alingås hemma hos min kusin Allis, sov här inatt vilket var mycket trevligt. Vi ska nu gå ner till stationen för att åka till Göteborg, där äter vi något och sen åker jag hem till Borås. Missade nämligen min buss hem som gick klockan tio och jag orkar inte vänta här själv till ett... Men nu måste vi dra oss ner mot stationen! Puss

IT'S THE DAY AFTER YESTERDAY

Hej på er! Om ca en halv timma sitter jag på bussen till Alingsås där jag ska träffa min kusin Allis och catcha upp lite, var ett riktigt bra tag sen nu så det blir nog bra. Antingen så sover jag där eller åker hem vid elva. Nu ska jag börja göra iordning mig och sedan äta god mat. Ha en fin lördags kväll så hörs vi säkert någon gång, puss!
(En bild för längesen, hos mig)

Jag är lycklig

Orkar inte skriva om min dag men den har varit otroligt mysig. Tack alla mina nära och kära för alla god jul och alla julklappar, visar en present jag fick och det kanske var den bästa faktiskt. GOD JUL ALLESAMMANS! Nu åker jag till min pappa i några dagara, puss!
(Nu gick inte min bild att klistra in men här är en annan)

Dagen innan julafton

Hej på er alla! Just nu går Honey på tv3, en bra film som jag har här hemma men som häckar... Så det här va bra! Inatt söt Mirjam här och igårkväll missade vi bussen två gånger kan man väl säga så jag och Linnea gick till commerce och larvade oss lite vilket va kul! Bilder kommer kanske, när jag har tid, för nu ska jag handlä den sista julklappen för i år! Sen ska jag städa mitt rum, baka lite julgodis och klä julgranen! Nu ska vi åka! Ha en är sista dagen innan julafton.

love my estheer / misse


▲ll the m▲gic


You never enjoy your life

Hej på er! Det är varit den sista dagen på denna terminen, alltså sista skoldagen vilket känns helt underbart. Så jäkla ill skönt. Efter skolan traskade vi hem till mig och satte på O.C säsong två, blir mycket utav det nu men jag mår bara bra utav det så det gör mig ingenting! Efter många timmars tittande skulle Mirjam gå hem så då satte jag mig här, kom på nu att det har kommit ett nytt avsnitt av Rebecca & Fiona, för er som inte tittat, titta då, jag rekommenderar det absolut. Har ingen aning om vart någon utav mina familjemedlemmar är så nu är jag i detta stora hus ensam, fast det är rätt skönt. NU: Kolla r&f, duscha och sedan öva sången som skall sjungas imorgon!

GRATTIS MIN FINA STOREBROR!

Jag vill så gärna vara där uppe i Värmland i Arvika på Ingesund på nygårn med dig nu och fira din födelsedag och sedan vakna upp och äta chips och dricka massvis med coca cola. Iof så kommer du ju faktiskt hem hit på söndag vilket känns helt underbart. Min stora William, jag älskar dig och hoppas du har/får en bra födelsedag!
Denna kväll har jag till en början vart hemma hos Mirjam en stund, sen kom Gustaf och sen gick jag hem, efter någon timma åkte jag, mamsen och låtsas pappen ner till ICA och köpte lite mys godis och sånt, sen åkte vi upp till Statiol, eller Frendo som det heter nu(fult) och där hyrde vi en film. Efter en lång stunds tittande gick jag upp hit till datorn, ringde Linnea, ringde Mirjam och nu ska jag ringa pappa, eller så gör jag det imorgon, han kanske sover nu. Ja, jag ringer imorgon. Imorgon åker vi in till Skövde tidigt på morgonen och handlar julklappar och sånt mys! Och senare på kvällen gör vi något riktigt kul och dessutom är det alla vi tre! Gudde, Kisse & Misse kör igeeen! Haha! Nu ska jag faktiskt kanske sova. Ha det så jätte bra, godernatt!

Boom Boom Clap Boomdiclapdiclap

SAKER SOM MÅSTE GÖRAS:
  • Öva sång
  • Plugga matte
  • Sova
  • Äta
  • Duscha
  • Sluta lyssna på Hoedown Throwdown ifrån Hannah Montana the Movie låten
  • Ringa pappa
  • Sluta lyssna på Hannah Montana the Movie soundtracks överhuvudtaget
Nej, ska lyssna lite till, dom är fina faktiskt. Kom precis hem från den där sång grejen, det gick bra osv... Nu ska jag äta och plugga lite matte! JA, vi ser ju hur min kväll ser ut... kanske, ifall jag orkar. Jag vet vad jag inte orkar nu iaf och det är att skriva mer! Pusselipuss
Simon är en saknad vän, aaaaaah

Såg på facebook

Jag såg på facebook att man kunde se hur Hoffmaestros turnéplan ser ut i vår och jag blev jätte glad och jag tänkte att antingen i Gislaved eller Örebro eller kanske faktiskt Karlstad MEN sen när jag skulle kolla biljetter så står det så här: +18 Evenemanget har en åldersgräns.

JÄTTE ROLIGT!! Verkligen, super kul, jaa, jätte. Då får jag alltså vänta till sommar då dom säkert ska spela någonstans där det fan inte är någon jävla 18 års gräns. ÅH! Blev riktigt irriterad när jag såg det här. Jag har ju längtat så mycket till att få se deras turnéplaner inför våren, men ah, så vart det med det. Ha så kul på deras spelningar era jävla 18+;are. Får väl ha en egen konsert och dra ihop några vänner och låtsas vara ni... eller nåt.
I alla fall har vi haft volleyboll turnering idag som inte gick jätte bra men jag är nöjd ändå efter det var det dags för övning inför skolavslutningen och det känns lite pirrigt men tror nog det kommer gå bra, hoppas jag iaf... Resten av min torsdag ska jag plugga på matten och syslöjden, ska göra VG/MVG delen istället. Men nu ska jag äta lite! PUSS

2 steg från paradise


Vi vet inte vart vi ska men vi ska komma dit

Öööh hej! Skoldagen har varit lite annorlunda pga av en tråkig sak som hänt, men inget mer prat om det känner jag. Efter skolan drog vi hem till Misse, lagade asa god wok och kollade sedan en massa O.C och lite popcorn på det hela, myys. När jag kom hem gick jag direkt upp och satte mig här vid datorn och sen efter en stund om min snälla låtsas pappa in med banan och choklad och ett glas cola, hihi sweet! Jag ska bli nyttig, eller iaf nyttigare efter nyår, alltså 2011. Anyways så är det torsdag imorgon och det innebär volleyboll turnering, är faktiskt lite taggad trots att jag inte alls gillar idrott men volleyboll är fan kul! Efter tror så är det matte prov för min del... blä. FITTA!!!! BAJSNEEEJ!!! Kom på att vi har syslöjd skit som ska vara inlämnad imorgon, känns ju inte alls OK! Ska göra den nu ellerr något. Godnatt & sovgott!

FUC.KTH.EWO.RLD

Tumblr_ldfm4jihld1qzlm4uo1_500_large

Luminary Ones

HEJ! Min dag har än så länge inneburit massa lucia framträdanden och efter dom gick jag hem och sen gick jag till skolan för att käka lite god mat. Om tio minuter ska vi ha ett till framträdande och ett till efter det. Egentligen ska vi ha två till ikväll men jag väljer hellre lussevolleybollen, självklart. Orkar inte mera lucia idag, så feting trött nu. Kollade även ett nytt avsnitt Rebecca & Fiona, give me their lifes? Men nej nu måste jag börja ta på mig mina jacka och skor och sådant.
Ha det skit bra och simma lugnt i snön... ah.
Oskar Linnros – Din mamma
Vi två, hejdå
Fuck off, du dog
Men inga tårar når min kind
Den rådjursblicken är så gjord, är så gjord

Oss bar ett kors som blev för stort
Visst du kan gråta om du vill
Men jag har synat dina kort, dina kort

Åh, snart vår snart lättar molnen som du målat på himlen min
Och du får ingen tår, ingenting

För din mamma
Borde lärt dig lite granna
Tönt
Säg till din mammama
Att vi inte är tillsammans


No matter what.

Hello! Det är söndags kväll och jag har precis kommit hem. Jag har haft kröning en lång stund och det gick väl sådär... Bilder kanske kommer. Igår vart det lördag och vi åkte till Borås, när vi kom fram åt vi kina mat och sen somnade vi direkt, varken jag eller Misse mådde så jätte bra... Nu kollar jag gossip girl och äter. Sommar väl snart, lucia inför skolan imorgon också och på kvällen är det lussevolleyboll. Kommer va död på tisdag/onsdag. Hejdå! Godnatt

I met you today

Åh!!! Jag har haft dom d är fucking jävla fitt lucia sångerna i mitt huvud hela dagen!1 Jag är arg för jag har sjungit dom en massa gånger för mycket, alltså jag kommer inte kunna sova inatt ju. Ikväll har vi haft det bra, en skön kväll fast jag va väldigt trött... Vi kom precis hem och nu ska jag äta mat(!!!!) och dricka julmust och imorgon tar jag mitt asa feta arsle och flytta det lite neråt, mot Borås alltså, godnatt ät gott

Led me straight to you

Tjenixen! Det är torsdag och jag är jätte trött. Först var det skol dags och det va väl inte så speciellt kul och inte så speciellt överhuvudtaget. Efter skolan åkte jag direkt till kyrkan där det va genrep med lucian, det tog ungefär 3 timmar och de enda vi gör är att sjunga och stå upp så jaa, det tar på sina krafter. Nu har vi iaf fått reda på vilken sång vi tärnor ska sjunga och även texten har vi fått öva på. Vi börjar redan imorgon med uppträdanden och på söndag är det krönika dags. Skitsamma, nu tittar jag på John tucker must die, har lite mys här för mig själv. Men nu ska jag kolla vidare. Puss!ha det bra

Du kan aldrig bli.

Hej, eftersom att jag inte har så mycket att göra just nu så ska jag kolla på Kungarna av Tylösand, första avsnittet, haha... då tror jag ni verkligen förstår hur tråkigt jag har det. Mirjam gick hem för någon/några timmar sen och vi hade liten mys dag idag, vi åt pizza och hade det skönt. Strax ska jag sova och imorgon är det sovmorgoooon! Åh så härligt. Imorgon är det lucia nästan hela eftermiddagen... så där halv kul. Men aja, nu ska jag kanske sova... Puss & godnatt.
(En bild på mina söta och underbara vänner för några veckor sedan)

They both are satisfied

Åhh Hej! Inatt sover jag över hos min kära vän Mirjam, det är skönt för då... äh, det är bara skönt! Kollat igenom massa gamla bilder, eller ja, från valborg och sånt, alltså fy fan vad det finns bilder och videosar man kan sitta o garva i i flera minuter, haha. Det va ju lite party hemma hos mig då och jag minns hur min söta hund Prins va så jävla kåt på Simon haha, har video på det också, men det va roooligt. Nu gör vi ingenting speciellt, mirjam har varit uppe nu i flera timmar... nej men en kvart, lång tid... Aja, ska gå upp nu med. Älskar min bästa vän förresten :)Puss!!

Dreaming With A Broken Heart

Usch vad lång tid det tar när man laddar hem massa låtar... det är så uttråkande. Jag är dessutom sugen på att gå och lägga mig men måste vänta här länge, fast jag dricker samtidigt upp min varma choklad och det gör oftast allting bättre, även min magont jag haft ikväll... Det är bra botning mot allt tror jag, så nu vet ni det, tips från experten, drick varm choklad, vad som än händer. Idag har det varit en seg skoldag men efter skolan gick jag hem till Mirjam och vi kollade lite Sunes Jul, några avsnitt och sen kikade vi mer på O.C, bästa alltid. Nej men nu är hem laddningen strax klar.
(Click for a song)

joel kinnaman

Finaste killen i hela Svergie

Just another sunday

Godermorgon! Jag vaknade för ungefär 2 och ½ timma sen och upptäckte att jag är helt själv hemma och har ingen aning om vart resten är... Men aja, jag är hungrig och jag blev speciellt hungrig när jag såg en bild från i somras som jag snart ska lägga upp, alltsååå mmmh. Jag är förälskad i kina/thai mat tror jag...
HAHA jag glömde visst av att skriva... Men nu skriver jag igen! Har varit med Mirjam hela dagen och bara tatt det lugnt, ladage god mat, en alldeles egen god wok gjorde vi och satt o glodde på O.C, första säsongen... mmmh love.
One year ago.
EEEHH nu ska jag äta och städa mitt rum, eller nej gör det imorgon istället!
Hade en kuuuul kväll igår, puss!
En bild från i somras när vi tre var i Borås och käkade jätte god kina/thai mat.

MYS JA, MYS

Tjeenaa! Det är fredag och vi har varit i Skövde i några timmar idag och shoppat lite, jag köpte två par byxor och en svart tröja tills imorgon, härligt, sköna kap tycker jag! Och Mirjam hittade också jätte fina saker! Det är nämligen så att imorgon ska vi dansa på julmarknaden i T-holm, haha fult, Tidaholm alltså... Ja men det blir säkert bra. Efter det ska jag åka till Borås och sova där och på söndag kommer jag till lilla Hjo igen! Men ikväll blir det bara en helt skön och mysig fredag med min bästa vän. Ha det!

Thursday almost friday

HallåHej! Idag har det varit en rätt så skön dag, rätt slappt bara det att jag har sån tandvärk och jag har halkat tre eller fyra gånger idag med mina skor, alltså det är kul att glida när man vill glida men det är inte så jävla kul sen när man inte vill och dom glider utan att man ens rör på sig... typ då. Dagen började iaf med en sovmorgon till halv tio, inte mycket men fortfarande sovmorgon, älskar sovmorgonar. Sen i slutet av dagen vart lektionen inställd så jäkla gött. Då gick vi hem till Misse, kolla Andra Avenyn och sen gick jag och övade med lucia kören och alla dom. Nu dricker jag varm choklad och äter apelsin, gooott. Snart ska jag faktiskt gå och lägga mig, ska bli skönt. har världens tandvärk och axelvärk... åh. G'NIGHT

SOMMAR

Bara några små/stora bilder ifrån en riktigt bra sommar vilket jag saknar vädligt mycket, värmen, humöret var alltid på topp och allt var jämnt super bra. Dessutom någon/några låtar som påminner om denna ball sommarn.
Kevin Rudolf – Don't Cry
Hyper Crush – Ayo
Beyoncé – Ave Maria
HOFFMAESTRO – My Shoes
Major Lazer – Keep It Goin' Louder
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, ta mig tillbaka, gör vad som helst, ända tillbaka till valborg,
därifrån kan vi väl ta allting igen eller?
(fan va fult inlägg men det skiter jag i...)

Orange/Blue

Jag pluggar till mitt SO prov som jag fick göra imorgon istället pga av min snälla lärare. Men tyvärr känns det som att jag kan lika lite som jag kunde förut idag... Åh, mitt liv just nu känns så meningslöst och tråkigt. Har ingenting att se fram emot nästa dag som kommer, jag vill att något ska hända, och speciellt något bra. Något som får mig att tänka om eller bara gör mig lite glad, spelar ingen roll men något behöver jag. Hela november månad har varit väldigt jobbig tycker jag på många olika sätt, visst jag har haft roligt vissa stunder men dom flesta andra så har ingenting funkat, allt har bara rasat ihop. Jag får hoppas på en bra december månad som börjar imorgon. Ta nya tag, det är ju för fan snart nyår kom jag på, då, då får ni se en ny mig, en ny Esther, fast nej, vi får se hur jag känner då. Ifall december har varit snäll mot mig eller inte... Haha. Måste fortsätta plugga nu eller sova. Godnat iaf!