Precis som jag

Sjukt rolig dag i skolan i onsdags, grym sång i matsalen och även i cafét. Alla hade verkligen ansträngt sig med utklädnaden och det var riktigt härligt tyckte jag. Var även kul att gå runt så i stan haha. Igår mådde man sådär, på mammas födelsedag hehe, men jag följde med in till Skövde på kvällen sen och åt och kollade på bio! Det var mysigt. Idag har jag praktiserat, är helt slut nu, så jag gör inget, kanske ska ta en öl snart med mina syskon med flera. Imorgon går jag ut i Skövde eller Göteborg! Eller så drar jag till pappa! Kraaaaam
 
 

Move to the rythm as I move to the beat

Hej! Idag är det ännu en fredag, denna fredag har jag praktiserat och även igår. Har fått mitt schema för oktober, när jag ska jobba osv! Hur roligt som helst!!! Just nu väntar jag på mat och sen ska jag gå ut och gå med Mirjam och fixa lite inför imorgon. Den tjejen brevid mig på bilden ska nämligen firas imorgonkväll på Friends och sedan avslutas den på Husaren förmodligen, dit Labyrint ska komma! Känns som en riktigt bra helg. På onsdag är det 250 dagars med rocktema på schemat! SÅ GÖTT. Kram och trevlig helg! 
 

Jag flyger fram som jag vägde ett gram

Hejsan!! Senast jag skrev så berättade jag om min nya praktikplats (APL-plats som det heter), så i fredags så frågar Milou (ägaren på Njuta) ifall jag ville jobba på söndag! Alltså idag! Jag blev väldigt glad och det ville jag verkligen! Innanjag gick dit idag var jag ganska nervös men det har gått hur bra som helst tycker jag faktiskt, känns hur roligt som helst!! Ett jobb var precis vad jag behövde och det gjorde mig lite gladare överlag också.
Snart kommer mina föräldrar hem så ska vi hyra film och äta tacos, jättemysigt. Tack för mig! KRAM :)
 
 

For the first time

Har egentligen inte mycket att skriva om, vi har börjat med vårat UF-företag, eller, vi har i alla fall blivit utdelade i grupper nu, och som det ser ut nu så är jag ganska nöjd, tror att det kan bli bra. Idag började jag även på en ny praktikplats, En butik och ett litet cafe som heter Njuta och som ligger i Hjo, börjar 10 så kan åka hemifrån ca 9.55, vilket är underbart. På min förra praktikplats (ICA här i Hjo) så började jag 8 och slutade halv 6, en utav anledningarna till varför jag slutade där. Vilket tråkigt inlägg, aja, ha det gott.
 

You make me

Vackra vackra Sofia aka Snorre aka Karin, hon var precis hos mig så då kände jag för att lägga upp dessa två. Haha, jag har verkligen haft världens jävla sjukaste och bästa sommar! Och nästa sommar ska förhoppningsvis spenderas utanför Sverige i vilket varmt land som helst! Vi får se vart vi hamnar! :) ville bara skriva lite.
Igår var hur kul som helst, Minttu gör en helt sprängd och det är ju roligt det! I fredags var jag hos pappa för lite mys och käk på Young Thai och sedan kollade vi på bio, Snabba Cash Livet Deluxe, jääävligt fet film. Grym! Hejdå och tack för mig ännu en gång!!